AMPA Sant Ferran

L’AMPA del Col·legi Sant Ferran és una associació sense ànim de lucre formada per mares i pares d’alumnes del col·legi. Està reconeguda legalment al registre d’associacions i les seves funcions estan regulades per un Decret de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu fonamental és el de contribuir a la millora de l’ensenyament que rep l’alumnat. El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa.

L’AMPA col·labora amb la resta de la Comunitat Educativa per a oferir activitats a l’alumnat i les famílies. Per formar part de l’AMPA s’ha de fer una inscripció i no només això, també col·laborar i participar activament.

L’AMPA participa en la gestió del centre a través del Consell Escolar, servint de connexió entre les famílies i l’escola..

Entre els objectius de l’AMPA destaca:

  • Participar en el Consell Escolar de l’Escola.
  • Organitzar les activitats extraescolars i casal d’estiu.
  • Col·laborar en diverses activitats de l’escola.
  • Fomentar la participació de les famílies a la vida escolar.
  • Promoure activitats per a formació de famílies.

Contacta amb l’AMPA a ampa@santferranbcn.cat

Pot seguir a l’AMPA a les xarxes socials: @santferranampa

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. A l'fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad