Projecte de reciclatge de llibres

El projecte de socialització i reutilització de llibres està dirigit a promoure un consum més racional i sostenible, afavorint l’estalvi econòmic per les famílies, el reciclatge i la reutilització dels materials. A més a més, ajuda a la sensibilització en la cura del material de què disposem.

Els objectius principals d’aquest projecte són:

El projecte pretén que l’alumnat matriculat al centre des de 3r Primària  fins a 4t d’ESO  e’n pugui beneficiar.

Per tal de poder gaudir del reciclatge de llibres cal que les famílies es comprometin a:

Per tal de poder adherir-se al reciclatge de llibres per al curs escolar 2024-2025, les famílies amb fills/es matriculats de 3r de primària fins a 4t d’ESO, hauran de pagar una quota anual en concepte de préstec, conservació i manteniment dels llibres. Amb aquesta quota l’escola reposarà els llibres que es trobin en molt mal estat cada curs i a més els folrarà. D’aquesta manera, quan d’aquí uns anys s’hagin de canviar el llibres de text perquè ja no es puguin continuar fent servir, l’escola comprarà els llibres nous per tal de continuar amb el projecte de socialització de llibres.

Així doncs, amb aquest projecte de reutilització una família cada curs tindria un estalvi de més del 60%.

Finalment, s’intentarà allargar la vida útil dels llibres, més enllà dels 4 anys que preveuen les editorials. Les famílies que no entrin al projecte de socialització es podrien trobar amb problemes d’aquí uns cursos per aconseguir la mateixa versió dels llibres, ja que les editorials no sempre garanteixen el subministrament de material si han fet un canvi d’edició. Aquesta pot ser una raó més per entrar a formar part d’aquest projecte, que repercuteix en benefici de tots els vostres fills/es.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. A l'fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad