Extraescolars

Al Col·legi Sant Ferran oferim diverses activitats extraescolars. Aquestes activitats estan organitzades per l’AMPA de l’escola. Es duen a terme en horari de tarda a partir de las 17h.

Aquestes activitats promouen el desenvolupament integral de l’alumnat i és un complement del projecte educatiu del col·legi. 

A continuació, us mostrem algunes activitats extraescolars que es duen a terme:

Robòtica

Amb aquesta extraescolar l’alumnat s’introduirà en el món científic i tecnològic aprenent conceptes de robòtica i programació mitjançant diferents materials i softwares. D’aquesta manera es treballen diferents intel·ligències a través de la tecnologia.

L’alumnat anirà superant diferents reptes aplicant diferents capacitats i coneixements com l’habilitat social, el coneixement mecànic, la creativitat, la destresa manual o l’ús del llenguatge científic.

Multiesport

Es tracta d’una activitat orientada a tenir un primer contacte amb diversos esports. Aquesta activitat destinada a treballar els aspectes , conceptes i tècniques bàsiques de diversos esports (futbol, bàsquet, handbol…).

A més a més, l’objectiu és educar en valors els nens i nenes que basen la seva passió per l’esport, amb els valors d’esforç, superació, treball en equip, tolerància, empatia i, molt especialment, a la no violència esportiva. A més, també es promouen i fomenten valors positius a l’esport com el joc net, la esportivitat i el respecte.

Zumba

En aquesta activitat l’alumnat té l’oportunitat d’estar actius i ballar la seva música. Aquestes activitats ofereix rutines pensades per nens/nenes mitjançant diferents coreografies. Els balls s’aprenen poc a poc i afegir jocs, activitats i elements d’exploració cultural.

Amb aquesta activitat es pretén desenvolupar un estil de vida saluda a la vegada que s’incorpora com a una activitat de la vida dels nenes i nenes mitjançant una activitat divertida.

Per altra banda, també es treballen valors clau com el respecte, treball en equip, confiança, autoestima, creativitat…

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. A l'fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad