STEAM: robòtica i programació

Ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques (STEAM en anglès) formen part de l’aprenentatge del nostre alumnat. Amb les activitats STEAM es permet potenciar la creativitat a totes les àrees per tal d’adquirir un pensament crític amb el que podran establir connexions, organitzar idees, prendre decisions i treballar de manera transversal.  

L’alumnat d’Infantil i Primària realitza tasques relacionades amb la robòtica i la programació -STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques).

En aquest sentit, trobem les següents activitats. 

Programació amb llenguatges computacionals. A infantil s’utilitzen els Beebots, a cicle inicial s’utilitzen diferents aplicacions per practicar i comprendre el llenguatge de la programació com per exemple Sratch Jr., a cicle mitjà i superior programem per blocs.

Creació de màquines i robots.

En aquest apartat es creen petites màquines senzilles amb els kits de robòtica que diposa l’escola com per exemple el Lego Spike que es combina amb l’aprenentatge del llenguatge de programació. Poc a poc, es van evolucionant i fent més complexos fins arribar al cicle Superior.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. A l'fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad