Serveis

Els nostres alumnes i les seves famílies poden gaudir dels diferents serveis que el centre posa a la seva disposició per tal de facilitar i  conciliar la vida laboral dels pares i mares amb la vida familiar.

CONVIVÈNCIES

Des de l'escola volem potenciar i fomentar la convivència i les relacions socials entre els alumnes i amb l'equip docent. I amb aquest objectiu proposem una sèrie d'activitats en funció de les edats dels alumnes.

A primària es realitzen les convivències de 1r a 6è a final de cada curs.

A Educació Secundària s'organitzen convivències de 1r a 3r d'ESO i un viatge de final de curs a 4t d'ESO.

Extraescolars

Les activitats extraescolars estan organitzades per l'AMPA de l'escola. Les inscripcions continuaran obertes durant tot l'any. Recordem als familiars que les extraescolars es realitzen a l'escola.
Per més informació, fes clic aquí.

menjador

L'escola considera el servei de menjador com un complement de l’activitat educativa dels nens que fomenta la salut, els hàbits i valors socials. Les famílies que ho necessiten poden disposar d'aquest servei, de manera continuada o esporàdica.
Per més informació, fes clic aquí.

Esplais

Especialment dirigits a alumnes d'Educació Infantil i Primària. En funció del nombre de participants, durant els períodes de vacances de d'estiu (mes de juliol) els alumnes poden venir al centre i participar en les activitats lúdiques que organitzen les nostres monitores. Els alumnes s'ho passaran d'allò més bé jugant amb els companys, participant en els jocs d'aigua en els períodes més calorosos, gimcames, esports o fent manualitats. Aquestes activitats les organitza l'AMPA de l'escola.

ACOLLIDA

El servei de permanències o d'acollida matinal permet a tots els pares i mares, que ho necessitin, portar als seus fills i filles a l'escola abans de l'hora d'obertura. L'horari és de 7h a 9h del matí de dilluns a divendres.

A partir de les 17:00 hores l'oferta s'amplia amb les activitats extraescolars fins les 18:15h (sempre i quan hi hagi un grup mínim d'alumnes).

Servei Mèdic

El Col•legi té contractada una pòlissa d'assegurança amb una mútua per atendre els accidents produïts al Col•legi i a les sortides escolars i excursions.

En cas de malaltia o d’accident s’informarà a la família per tal que puguin recollir el seu fill, tret de situacions d’emergència, en les quals se seguirà el protocol del Departament d’Ensenyament. Quan el vinguin a buscar, a Secretaria es lliurarà el comunicat d’accidents corresponent, necessari per acompanyar-lo a la mútua que facilita l’assegurança del centre.

Venda de llibres

Durant el mes de juny, juliol i setembre el col·legi posa a disposició de les famílies el servei de venda de llibres a la secretaria del centre. S'ofereix un descompte del 15% a totes les famílies del centre.
A més a més, el col·legi realitza un projecte de reciclatge de llibres per tal de reduir la despesa que tenen cada any les famílies en la compra dels llibres i fer un ús responsable dels recursos educatius, amb tot el benefici que comporta per al medi ambient i el nostre planeta. Per més informació sobre el projecte de reciclatge de llibres fes clic aquí.

Comissió d'Atenció Educativa Inclusiva

La Comissió d’Atenció Educativa Inclusiva és una estructura organitzativa del centre que proposa l’organització i la gestió de les mesures i els suports per atendre tot l’alumnat del centre, i que fa el seguiment i l’avaluació per tal d’ajustar-les a les seves necessitats. És un espai que articula les mesures i els suports, promou l’intercanvi i la reflexió, facilita la priorització de les demandes i dóna sentit i regularitat a tot aquest procés.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. A l'fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad