Projecte Mou-te

Des del col·legi Sant Ferran potenciem la pràctica d’activitats esportives amb les quals treballem valors com el treball en equip, l’esforç, la superació personal i la cooperació.

Integrem l’esport en el nostre projecte educatiu transmetent a l’alumnat la passió per l’esport i hàbits saludables.

Realitzem la pràctica esportiva de tot tipus d’esports com per exemple futbol, bàsquet, handbol, hoquei sobre patins… I també potenciem la pràctica d’esports menys practicats com per exemple golf, esgrima, vela, tennis taula…

 

En aquest sentit, l’alumnat realitza sortides relacionades amb la pràctica d’aquest esports per tal de realitzar-los a les pistes i/o superfícies adequades.

Durant els mesos d’hivern l’alumnat de primària també realitza activitats relacionades amb els esports d’hivern com per exemple esquí o patinatge sobre gel. 

Per altra banda, també realitzem natació a l’horari lectiu en els cursos de 1r i 6è de primària de manera gratuïta per les famílies. Per això, ens desplacem al CEM Artesania a realitzar l’activitat de natació.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. A l'fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad