Educació Primària

Els nostres objectius per a aquesta etapa (Educació Primària) són:

Les llengües a l'escola

L’escola considera el llenguatge com a eix fonamental tant per l’aprenentatge, com per millorar les relacions socials dels alumnes. Per tant, el desenvolupament del llenguatge oral i escrit assumeixen una importància vital en l’àmbit de l’escola.

La llengua anglesa a l’escola
Durant tota l’educació primària es treballa amb l’objectiu de que l’alumnat visqui l’anglès com una eina comunicativa de l’escola i per aconseguir-ho l’especialista d’anglès parla única i exclusivament en anglès a l’alumnat.

S”imparteixen 3 hores d’anglès setmanals des de 1r fins a 6è. També es fa l’assignatura Science en anglès durant 3 hores setmanals més. A més a més, també es realitzen projectes en anglès, pel que les hores d’anglès augmenten, en alguns casos, fins les 8 hores setmanals. És a dir, realitzem un 25% de l’horari lectiu en anglès.

Les noves tecnologies a l'educació primària

L’escola disposa d’una aula d’informàtica on cada alumne gaudeix d’un ordinador propi amb els programes informàtics més utilitzats en l’actualitat (Internet, processador de textos) i també amb programes educatius per reforçar i treballar els objectius de cada àrea.

L’escola compta amb pissarres digitals, projectors, tablets i ordinadors a les aules amb connexió a Internet.

S’imparteix 1 hora setmanal d’informàtica, a més de les activitats TIC que es realitzen a l’aula.

 

Projectes

Projecte “Joc net”

Des de l’escola volem fomentar el respecte i la igualtat de possibilitats. I així es fa sobretot en les activitats esportives i en l’àmbit de l’educació física, però també en totes les demés àrees, quan és possible.

Intentem que els alumnes sentin l’alegria de participar en totes les activitats, sentin la necessitat de superar-se a ells mateixos, acceptar la derrota i treballar en equip per aconseguir un objectiu comú.

Projecte de lectura (primària)

L’escola treballa per fomentar i millorar la lectura en els alumnes ja que es tracta d’un pilar fonamental per comprendre el món que ens envolta. Per tal de fomentar el gust per la lectura, totes les aules disposen d’una biblioteca. Cada alumne realitza activitats relacionades amb la comprensió lectora.

 Aquest projecte té com objectiu augmentar la velocitat lectora dels alumnes i la seva comprensió oral i escrita, alhora que ampliar el vocabulari. Per aquesta raó, fomentar la lectura es converteix en un dels principals eixos d’acció de l’escola.

Apadrinament lector

L’apadrinament lector és una activitat cooperativa que es realitza per parelles formades per alumnes més grans que fan de padrins de lectura i els alumnes més petits que fan de fillols.

Amb aquest projecte s’intenta que tant uns com altres visquin una experiència d’aprenentatge lector, en el qual els nens i les nenes més grans (padrins lectors) llegeixin, contin, animin, facin de model, escoltin… als infants més petits (fillols) i que aquesta activitat sigui engrescadora i el més motivadora possible per tal que se’ls hi encomani el plaer de llegir.

A més de dinamitzar el procés de lectura també es pretén establir lligams afectius entre padrins i fillols no només al voltant de la lectura sinó també envers altres situacions de la vida escolar.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. A l'fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad