Educació Secundària

Educant per a la vida amb uns objectius molt concrets: 

Per aconseguir l'assoliment d'aquests objectius:

Som propers

Fem un seguiment individualitzat de cada alumne per tal de conèixer les seves aptituds i necessitats i així poder aconseguir el desenvolupament de les seves capacitats.

Formació acadèmica

Respectem els diferents ritmes d’aprenentatges entre els alumnes de cada grup i fem diferents agrupaments.

Formació humana

Oferim el servei del programa Salut i Escola coordinant-nos amb els serveis de salut del barri, especialment amb el CAP, per tal de proposar accions orientades a la prevenció, orientació i oferta de recursos orientatius per als adolescents.

Formació acadèmica

Potenciem les tecnologies de l+a informació i la comunicació (TIC) dins de la matèria de Tecnologia i també com a recurs de treball en les altres matèries. Ofertem una segona llengua estrangera: el francès de 1r a 4t curs.

Formació sociocultural

En els darrers cursos de l’ESO treballem vinculant-nos amb el barri mitjançant programes d’Aprenentatge Servei. D’aquesta manera cultivem l’interès, la curiositat i el reconeixement de la cultura, i el respecte per les altres, a través de la música, l’art, la llengua, les tradicions, la ciència o l’esport.

Som una escola oberta a tothom

Disposem de l’Aula d’Acollida per alumnat nouvingut enriquint així el nostre centre amb experiències compartides.

 

Per portar-ho a terme és necessària la coordinació de tot l’equip pedagògic i optimitzar els recursos humans i materials amb una finalitat concreta, que és formar persones competents per a continuar els seus estudis posteriors o incorporar-se al món laboral.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. A l'fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad