Programa de Llet a l’escola

La nostra escola participa en el programa de Llet a l’escola.

És una iniciativa de la Unió Europea amb l’acció conjunta dels departaments d’Acció Climàtica, Salut i Ensenyament on s’ofereix llet dins del centre escolar a l’alumnat de segon cicle d’educació infantil i de primària (infants de 3 a 12 anys).

Els objectius són:

  • Augmentar la sensibilització per a una bona alimentació i la transmissió de conductes d’hàbits saludables a través de la distribució de llet sencer UHT a l’alumnat de 3 a 12 anys.
  • Donar a conèixer el paper de la llet com a aliment important (o de consum diari) dins d’una alimentació variada i saludable, i de les seves propietats nutricionals.
  • Implicar tota la comunitat educativa (alumnat, docents i famílies), perquè els hàbits alimentaris adquirits en la infància són decisius en el comportament alimentari en l’edat adulta. Per això s’organitzaran xerrades de difusió en els centres educatius.

Amb aquest programa volem que l’alumnat:

  • Sigui protagonista de l’aprenentatge dels hàbits alimentaris saludablesi en prenguin consciència a través del consum de la llet.
  • Adquireixi comportaments alimentaris saludablesi incorporin el “saber fer” sobre la seva alimentació.

Per a més informació del programa feu clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. A l'fer clic al botó Acceptar, acceptes l'ús d'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad